Onsdagsregatta på Sætre Foto: Margrete Helle

Hurum Seilforening arrangerer onsdagsseilaser både på Tofte og Sætre fra mai til september hvert år.

Det seiles onsdager fra mai til september, med pause i sommerferien. 

Deltagerne møtes på samlingsplassene i båthavnene klokken 17:30 på regattadagene. Regattaene varer mellom halvannen og tre timer, avhengig av vind og banevalg.

Det er mange som har problemer med å bli med på samtlige regattaer. Derfor er poengreglene slik at de fem dårligste resultatene gjennom sesongen strykes.

Gjennom sesongen forsøker vi å få til noen sosiale samlinger etter seilasene. 

Vår facebook gruppe er offisiell kommunikasjonskanal for regattaene

Bli med!

Alle som vil, kan være med i regattaene. Dersom du ikke har egen båt, men allikevel har lyst til å seile, kan du møte opp i båthavna klokken 17:30 på regattadagene. Ta med redningsvest, så får du være med i en av båtene.

NOR RATING

Vi seiler NOR Rating. Båtens rating er tilgjengelig på www.norrating.org. Dersom du ikke har eget målebrev til din båt, kan du sjekke tilsvarende båttype på denne hjemmesiden, alternativ ta kontakt med oss så hjelper vi til.

Registrering

Båter som ønsker delta, registrerer seg på Hurum seilforening sin facebook side eller tar kontakt med regattaansvarlig på ditt sted. Båtens navn, skipper, båttype og båtens rating med og uten spinnaker/gennaker må oppgis. Båter kan når som helst gjennom sesongen registrere seg for deltagelse i onsdagsserien.

Medlemskap i Hurum Seilforening

Det er åpent for alle å seile i onsdagsserien – vi oppfordrer til å være medlem av en seilforening, gjerne Hurum Seilforening.

Ingen deltageravgift

Det er gratis å delta.