Eldre nyheter

Temakveld i Hurum Seilforening

23. februar klokken 18:00 møtes vi for hyggelig seilprat. Tema for kvelden er Seilsportligaen 2016 samt et foredrag om Campers deltagelse i Fastnet Race. Møteleder og foredragsholder er Nils Melsom Kristensen. Han er en profilert seiler og meteorolog som startet sin seilkarriere med optimistjolle i Hurum seilforening.   Agenda for kvelden blir som følger:

DEL 1:

  1. Generell info om Seilsportligaen og båttypen J70
  2. HSF i Seilligaen 2015 - oppsummering og erfaringer
  3. HSF i Seilligaen 2016 - planer og ideer
  4. Diskusjon, mulighet for medlemmene å registrere sin interesse

 

DEL2:

 Foredrag med bilder og videoer fra Campers deltagelse i Fastnet Race.

 

Villa Malla Cup 2016

Programmet for Villa Malla Cup 2016 er klart. Årets cup inneholder 2 nye, spennende seilaser med utgangspunkt i Son og Horten. Terminlisten ser slik ut:

  • 21.05: Neptunseilasen (Soon Seilforening)
  • 04.06: Breidangen rundt (Drammen Seilforening)
  • 18.06: Bastøyseilasen (Horten Seilforening)
  • 13.08. Håøya Rundt. (Drøbarsund Seilforening)
  • 03.09: Hurum Golden (Hurum Seilforening)

Mer informasjon kommer.

Hurum Seilforening stiller lag i seilligaen

Hurum seilforening er klare for kvalifisering til den aller første seilligaen som arrangeres av Norges Seilforbund neste sesong. 30 seilforeninger har fått plass til kvalifiseringen, 15 fra sør-østlandet og 15 fra nordvest-landet. Fra kvalifiseringene, som forgår i Ålesund 18-20 september og Oslo 25-27 september, er det 7 båter fra Ålesund og 8 båter fra Oslo som går videre til neste års 1. divisjon, mens de resterende får tilbud om plass i 2. divisjon. Båten det skal seiles med er en J/70 som er helt ny i Norge.

Laget fra Hurum Seilforening er satt sammen av forholdsvis unge seilere som alle har seilt for Hurum seilforening siden 6-7års alderen. Laget består av Nils Melsom Kristensen(32), Daniel Ingebretsen(24), Magnus Mannermaa(27), Sigve Sund(27) og Edward Campbell(17). Laget har tross sin unge alder mye seilerfaring fra alle type båter og samlet en lang merittliste med flere EM og NM medaljer samt flere seiere i de store regattaene her hjemme. ”Det er viktig for oss i år å toppe laget så godt vi kan for å ha muligheter til å være med neste år” sier Nils M. Kristensen som er en av initiativtakerne bak laget fra Hurum. Blant seilerne fra de andre deltagerforeningene er det flere store seilnavn så konkurransen vil bli tøff.

Seilasene skal foregå på Oslo-banen utenfor Aker Brygge, og kan følges direkte på www.seilligaen.no ogwww.seilmagasinet.no."

Seier til Yngve Lønmo

Jakobine med Yngve og Asbjørn Lønmo som mannskap tok godt for seg fra premiebordet i årets Hurum Golden Cup og Villa Malla Cup: Vinner av Hurum Golden liten klasse, Vinner av Villa Malla Cup liten klasse, Line Honour liten klasse og vinner av Peter Franks minnepokal.

  

Hurum Trebåtfestival

Hurum Seilforening har stått for regattaarrangementene under trebåtfestivalen. Det har blitt konkurrert i 2 klasser, skøyter og klassiske treseilere. Skøytene seilte en regatta lørdag, mens klassiske treseilere seilte 3 seilaser tilsammen fredag, lørdag og søndag. Det har vært fine forhold og mange deltagere.

Resultatene finner du her.

Hurum seilere i HH SKagen 2015

HH Skagen Race starter Onsdag 13.5 og også i år bemerker HSG seg med opptil flere båter og seilere !

I NOR Rating klassen med spinnaker finner vi 3 båter - Exceiter, Flying Scotsman og H?k med hhv Oddvar Eide, Colin Campbell og Erik Kværum.

I Shorthanded stiller to Tofte båter - Fryd og Next Christine med hhv Dag Trætten  og Terje Roaas.

Utover disse er det helt sikkert flere Hurumseilere på andre båter, blant annet seiler Yngve med GS 40 Cebina fra Bærum.

Vi ønsker alle en god seilas og lykke til !

Referat fra årsmøtet

Mandag 16. mars var det årsmøte i Hurum Seilforening. 16 personer møtte. Referatet finner du her

Hurum Seilforening 40 år !

Hurum seilforening er 40 år i år. Møt opp og bli med på feiringen på årsmøtet.

07.08.2015 16:11